:: Kami geng Alfa 2011-2012.. Bakal menjadi mangsa-mangsa SPM 2012.. Doakan kejayaan kami.. Kami tak suka gaduh, tambah-tambah dengan junior.. ^,^ Err, rasanya, tak payahlah cari pasal dengan kami.. Kami banyak lagi nak kena pikir selain daripada nak layan otai-otai kecik neh.. Sabar kami ada had.. Diam tak bermaksud kami kalah.. Kami boleh jadi geng paling gempak dengan result akademik tapi at the same time, kami boleh jadi geng paling ganas.. So, don't worry, be happy!~ ::

Friday, 4 January 2013

2013


salam.. aku miss lara>cinta.. nma bru ya.. hehe.. oke.. aku nk khabr kn yg geng alpha dh lma hbs SPM tpi spa pn tk da yg update blog nie.. ksian an.. geng kmi bz study.. spa pn dh tk da nk pduli suma nie.. STUDYHARD..


stiap hri kmi study smpi nk give up pn ad.. tpi x la smpi thap tu.. ari nie ad geng alpha p PLKN... 
good luck kpd spa2 yg p PLKN ya... 

dlm mas dua buln lpas mcm2 dh jdi dlm klas kmi.. da prgduhan.. prgduhan ap, biar la rhsia.. ehm.. 

aku doakn suma kwan2 aku dpt mncpai impian msing2... jgn mudh ptus asa tau kwan2.. 




sbar tmpuhi dugaan.. jgn cpat mlatah.. fkir sblum brtndak....    
LARA>CINTA 



:: Luahan Hati 27 SAHABAT :: Kami geng Alpha 11-12 ::