:: Kami geng Alfa 2011-2012.. Bakal menjadi mangsa-mangsa SPM 2012.. Doakan kejayaan kami.. Kami tak suka gaduh, tambah-tambah dengan junior.. ^,^ Err, rasanya, tak payahlah cari pasal dengan kami.. Kami banyak lagi nak kena pikir selain daripada nak layan otai-otai kecik neh.. Sabar kami ada had.. Diam tak bermaksud kami kalah.. Kami boleh jadi geng paling gempak dengan result akademik tapi at the same time, kami boleh jadi geng paling ganas.. So, don't worry, be happy!~ ::

Sunday, 25 September 2011

apa nk jdi....

da ka bdk2 junior kta kt klas kami bdk2 samseng.... kurang asam jawa la dpa nie... da ka dpa kta klas kmi hingaq sgt2 bla ckgu x da dlm klas.. bla da ckgu, snyap.. igt kmi mcm tu kot... dh la junior da hti nk lwan ngn senior... yg sorg bdk tu prasan OTAI... otai?? pa tkut... mlut ja ckp bsar tpi hti spa tau dia tkut... klau dia x tkut, dia x la ckp blkg.. mai cni ckp dpan2 kmi... tu baru la otai... nie dk, ckp blkg ja brani..

dok tgok2 pa dpa nie?? x puas hti kt na?? kmi da msalah ka ngn dpa?? aduhh... sabar je la ngn bdk2 x matang nie... bru nk msuk ke alm remaja... biar la... biar dpa cri pasl dlu... bru kita tya dpa nk pa... ehmm... dpa igt kmi snyap ja sbb kmi tkut kot.. x da la tkut kt bdk2 junior nie... wt pa gduh bnda kcil yg dpa nie timbul kn.. buang msa ja gduh ngn BDK2.....


adik2... jgn cri psal nah ngn kak2 abg2 klas alpha... x lma la klau cri pasl..... 
kmi diam bkn mknanya kmi tkot..... 
assalamualaikum........ 
:: Luahan Hati 27 SAHABAT :: Kami geng Alpha 11-12 ::

1 comment:

M Fizan said...

tak payah layan ja.. layan budak2 tak matang sama lar menunjukkan ketidakmatangan 'senior'.. try p slow talk tengok.. tak jalan, kirim p ICU..