:: Kami geng Alfa 2011-2012.. Bakal menjadi mangsa-mangsa SPM 2012.. Doakan kejayaan kami.. Kami tak suka gaduh, tambah-tambah dengan junior.. ^,^ Err, rasanya, tak payahlah cari pasal dengan kami.. Kami banyak lagi nak kena pikir selain daripada nak layan otai-otai kecik neh.. Sabar kami ada had.. Diam tak bermaksud kami kalah.. Kami boleh jadi geng paling gempak dengan result akademik tapi at the same time, kami boleh jadi geng paling ganas.. So, don't worry, be happy!~ ::

Sunday, 9 October 2011

5 blog pilihan abg BEN ASHAARI

assalamualaikum..miss niz di sini yeah :)


hari ni ceq tak p skolah . tak sihat sikit . so ceq nak bw la sat :) sebelum tu ada benda sikit nak gtaw okeh..


ehem2
#waa aku cam tak caya ja blog ni termasuk dalam blog pilihan  abg Ben semalam . aku baru ja g selongkar blog abg ben beberapa minit yg lalu . hee :) tuptup ada jgk link ke blog alphanerd ni haaa..thanks lerr sbb sudi follow blog kami abg Ben !


tu je aku nak gtaw..okbai :)
:: Luahan Hati 27 SAHABAT :: Kami geng Alpha 11-12 ::

2 comments:

mas saari said...

salam perkenalan dari blog BA!
tahniah jadi blog pilihan..


happy blogging ok!

Yumida said...

beznyer terpilih blog pilihan abg benten..


dh de blog time skolah erk...amaze!